Change Language

Психологическа консултация

e-therapy.bg предоставя на всички настоящи и бъдещи потребители услугата психологическа консултация.

Тя е съобразена с тези от Вас, които нямат време за терапия в реално време, макар и online, за тези, които се притесняват от прекия контакт с психолога, макар и виртуален, за тези, които имат нужда по-дълго време да преосмислят описанието и характеристиките на проблема си, както и за тези потребители, които могат да отделят по-малко средства за психологическа подкрепа, но имат нужда от нея.

Тази услуга се състои от попълване от Ваша страна на готова форма, която адресирате към психолог от e-therapy.bg и съответно получавате писмен отговор от негова страна. Всичко това е заложено във Вашата потребителска част, в която влизате след регистрация с индивидуален ник и парола и носи името “Консултация”.

Когато попаднете в тази опция, Вие ще можете да попълните готовата форма, която значително ще Ви облекчи при формулировката на проблема или въпроса, които Ви тревожат. Заедно с това, ще можете да дадете и допълнителни данни, по своя преценка, които смятате за съществени в конкретния случай.

Няма да е необходимо да изпращате веднага попълнената от Вас бланка за консултация, а ще имате възможност да я запазите и да я редактирате, до момента, в който наистина решите, че желаете тя да стигне до психолога. Съответно преди изпращането и е необходимо да отбележите в какъв срок желаете да получите отговора си, който е адресиран лично към Вас и никой друг няма достъп до него, освен Вас.

Съответно възможностите, между които можете да избирате за сега са:

  • отговор, получен в рамките на 24 часа, чиято стойност е 30 лв.
  • отговор, получен в рамките на седмица, на стойност 20 лв.

Вие можете сами да прецените, според неотложността на проблема и степента на тревога, която предизвиква той у вас, коя форма да предпочетете.

Естествено, ако e-therapy.bg забележи симптоми на кризистно състояние, а Вие сте посочили по-дълъг период за обратна връзка с психолога, ще Ви изпрати спешен отговор, защото когато сте попаднали в състояние на криза имате нужда от спешна подкрепа.

Надяваме се тази услуга да свали още повече бариерите, които хората изпитват при търсенето на психологическа помощ.