Change Language

Тестуване по двойки

Настоящето изследване се базира върху отчитане на водещи психологически характеристики на вашата личност и на личността на партньора ви,  отчетени в контекста на функционирането ви като двойка.

В разчитането ще ви дадем препоръки по отношение на вашето себепредставяне. Какво е самочувствието ви, както по отделно, така и в средата? Какво може да ви направи по-уверени?

В различни ситуации сме склонни да доминраме или да отстъпим. Регулацията на тази активност в двойката е още по-сложна. Нашето изследване ще ви покаже параметрите за доминантност и отстъпчивост в двойката със съответните препоръки към всеки от вас. 

Всички имаме моменти, в които изпускаме самоконтрола. Дали това ще бъде провокирано от емоционални или от рационални мотиви, в разчитането на резултатите от тестовете ви ще ви дадем препоръки за хармоничен баланс при решаване на конфликт или преминаване през спорни за двойката „територии”.

 Знаем, че основното настроение в живота на една двойка се променя и с появата на дете вариациите ще станат още по-големи. Ще ви дадем насоки и в тази посока, предвид преобладаващия темперамент на всеки един от двама ви.

Като цяло всяка двойка има своя „суперсила”. Целта на психологическия профил е да покаже най-силните ви страни и потенциал като екип, както в отношенията помежду ви, така и като родители.

Специално за нашите потребители от 1naum, които гледаха презентацията ни днес (07.08.2020г.): пишете ни на адрес: etherapy@mail.bg, за да ви изпратим индивидуални никнейм и парола, с които всеки от вас да влезе и попълни въпросниците. Ще получите инструкции как да се възползвате от обявения бонус -50% от цената на услугата ни.

Този бонус важи и за участниците в он лайн лекциите на Училище за бременни на Клиника "Торакс" - Пловдив. Пишете ни, за да ви дадем допълнителни пояснения как да се възползвате от отспъката от 50%.