Change Language

www.e–therapy.bg и “Истината за нас”

Тази есен E-therapy ще осигурява подбора на участниците и психологическата подкрепа за новия риалити формат на Нова телевизия “Истината за нас”. Това е едно революционно шоу, което ще даде шанс на двойките да сключат брак уверени, че това е правилното решение. Партньорите ще бъдат подложени на тест с полиграф. Те ще отговарят на въпросите, които те сами са написали един за друг. Играта включва общо 20 въпроса. По девет от тях задават мъжът и жената, а правото на два специални въпроса ще имат бъдещите тъща и свекърва.
Вие-потребителите на e-therapy.bg търсите активно решение за проблемите в интимното си партньорство. Не веднъж сте споделяли, че партньорът ви сякаш става съвсем различен, непознат. Разминаванията започват да се трупат: за свободното време, за интересите, за възпитанието на детето, за ангажиментите и заетостта в работата, за финансите, за родителите… И най-честите реплики са “Ти не ме разбираш” “Нямам ти никакво доверие!” “Трябваше да разбера всичко това по-рано!” “Това ли е наистина човека за мен!”… Да, хората се променят, но сега имате уникалния шанс да намерите отговор чрез “Истината за нас” за всичко, което провокира съмнение във връзката ви и по отношение на партньора. И тъй като всички потребители на e-therapy.bg са активно търсещи решение и различни гледни точки от обичайната и еднотипната, а това води и до много възможности за развитие в партньорството, сме убедени, че опитът ви в подобен откровен формат ще бъде един от най-ценните подаръци за добър старт в създаването на най-значимите фактори в живота ви. Още сега имате възможност да поставите солидни основи за трайна близост, семейната топлина и разбирателство, лично развитие и способността да се справяте с кризите заедно като двойка. Доверието не е даденост, то се печели и поддържа.
Всичко за възможността и условията за кандидатстване в шоуто можете да намерите на www.zanas.novatv.bg Ще се радваме, ако споменете, че сте потребители на www.e-therapy.bg .